BejelentésUtazásszervezés - Mostar és környéke
Üdvözöllek a fények városában

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.Sarajevóban már nem csak azért is érdemes síelni és hegyet mászni, mert a hegyek közel esnek a városközponthoz.
Az 1984-ben megrendezett 14. téli olimpiát a maga korában az egyik legnagyobb és legsikeresebb rendezvénynek tartották. Habár az 1992-95-ös polgárháború idején az ekkor épített infrastruktúra egy része megsemmisült. a károkat mára jórészt helyreálították, így Sarajevó olimpia központja ma az egyik legvonzóbb és legolcsóbb síparadicsom Európában.

Modern sífelvonók és felkapott alpesi üdülőhelyek ugyan nincsenek, a pályák és a hó minősége azonban senki sem vitathatja el, ahogyan azt sem, hogy hatalmas élvezet megismerni ezt a hegyvidéket. A Jahorina-hegység Sarajevótól keletre, teljes egészében a Republika Srpska területén húzódik, míg a Bjelasnica és az Ingman nem esik messze a város déli határától és a nemzetközi repülőtértől. Nyáron ugyanezek a hegyek a természetjárás szerelmeseit vonzzák.Számos gyalogos séta, hegymászó és falujáró túra közül válogathatunk.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!