BejelentésUtazásszervezés - Mostar és környéke
Üdvözöllek a fények városában

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Szavazás
Bemutatkozás

 

Hogyan kerültem ide?


1983-ban Zalában,egy csendes kisvárosban születtem.Majd az élet úgy hozta, hogy az érettségi után Budapestre kerültem, ahol munka mellett folytattam tanulmányaim.


2004-től banki szférában helyezkedtem el, nagyon szerettem a munkám és elégedett voltam nagyon az életemmel, imádtam Budapestet a nagy nyüzsgést,programokat, barátokat soha nem gondoltam volna, hogy egyszer onnan elköltözöm.


2005-ben Budapesten megismerkedtem a jelenlegi párommal aki mostari születésű.


2006-ban úgy döntött megmutatja szülőhazáját, Mostart. Soha nem felejtem el azt a pillanatot, amikor megláttam Siroki Brijeg felőli úton a nagy katlant amiben Mostar fekszik. Felkiáltottam és csak annyit mondtam, most itt ki akarok szállni. Annyira csodálatosnak láttam Mostart, mintha azt éreztem volna, hogy hazatértem. Megkönnyeztem. Itt van még mindig előttem , a párom abban a pillanatban ezt kérdezte:

most miért sírsz, - és még magam sem értettem, még az sem érdekelt, hogyha kinevet,csak annyit mondtam, - boldog vagyok, ez meseszép olyan mintha otthon lennék.


Aztán ahogy teltek az évek mindig-mindig visszatértem, jobban vágytam egy mostari kirándulásra, minthogy valahol a tengerparton süttesem a hasamat.


2009-ben amikor a válság berobbant és főleg a banki szférák kerültek nagy bajba, közölték velem, annyi év után, hogy sajnos „költségcsökkentés” miatt engem is el kell küldeniük. Értetlenül és szomorúan álltam, nem tudtam mihez kezdjek ,másik bankban elhelyezkedni újra pedig lehetetlen helyzet volt még próbálkozni is, és mit sem értek a több éves kapcsolataim.


De talán minden rosszban van valami jó. 2009-ben mikor Mostarba jöttem, hogy kiszellőztessem az agyam, egy pillanat alatt eldöntöttem:

 

ITT FOGOK ÉLNI. Ez így is lett, 2009-től Mostar lett a városom.Wink


A honlapot 2010.-ben kezdtem el csinálni, főleg a barátaimnak, ismerőseimnek, hiszen ők kérdezgették mindig:


... és milyen Mostarban élni? Hova menjünk, mit érdemes megnézni? Tudsz valami jó kis szálláshelyet?


Az elsődleges cél tehát a tájékoztatás volt és maradt is, vagyis megpróbáltam azokról a dolgokról írni amit a legtöbben kérdeztek és azokról, ami nekem az eleinte furcsának tűnt.Közben a barátokkal és ismerősökkel egyre több szálláshelyet fedeztünk fel és ezeket aztán én is ajánlottam tovább az érdeklődőknek.


Aztán már ott tartok hogy a hobbiból munka lett. Egyre nagyobb kötöttséget jelent nekem , hiszen már ismeretlenek is megkerestek mindenféle ügyben és sokan számítottak rám. A személyes hangvétel, a tapasztalat és az hogy itt helyben is el lehet engem érni sokaknak fontos egy nyaralásnál és természetesen nekem is nagyon jó az ,hogy napi kapcsolatom van magyarokkal.


 

Elérhetőségeim:


e-mail: mostarviki@gmail.com

 

Skype: bih.mostar13


mobil:   +3876-3100-826

 

 

 

 

Mosztar Viki

 Hírek
buszos utazás

2014.augusztus 23.-augusztus 30-ig. ( 8nap 7 éjszaka ) Nyaralás Dalmácia szívében, Omisba! 24-én Mostar és környéke!! Érdeklődni: a mostarviki@gmail.com e-mail címen Köszönöm , Viki

buszos utazás

2014.augusztus 23.-augusztus 30-ig. ( 8nap 7 éjszaka ) Nyaralás Dalmácia szívében, Omisba! 24-én Mostar és környéke!! Érdeklődni: a mostarviki@gmail.com e-mail címen Köszönöm , Viki

buszos utazás

2014.augusztus 23.-augusztus 30-ig. ( 8nap 7 éjszaka ) Nyaralás Dalmácia szívében, Omisba! 24-án Mostar és környéke!! Érdeklődni: a mostarviki@gmail.com e-mail címen Köszönöm , Viki

2014 Augusztus BUSZOS UTAZÁS

2014.augusztus 4.-augusztus 10-ig 7 nap 6 éjszaka. Utazási programok? HÁROM ORSZÁG, BOSZNIA-HERCEGOVINA, MONTENEGRO, HORVÁTORSZÁG !!!!! kultúrák megismerése, tenger, a képek azt hiszem mesélnek....!;-) Amennyiben érdekel egy bővebb tájékoztatás kérlek írjatok a mostarviki@gmail.com e.mail címemre!

2014.május BUSZOS UTAZÁS

2014 május, 5 NAP = 3 ÉJ!!!! BUSZOS !! utazásra várom jelentkezéseteket. Hihetetlen áron!!! Sarajevo, Mostar, Konjic, Pocitelj, Kravica, Visoko....:))) Tökéletes időpont választás, ugyanis szerintem ilyenkor a legcsodálatosabb a természet, minden zöld, élettel teli és nem utolsósorban a kirándulások nagyon kellemesek ebben az időszakaszban!! Bővebb info: mostarviki@gmail.com , Viki

2013.AUGUSZTUS 8-11IG

KALANDUTAZÁS BOSZNIA-HERCEGOVINÁBA!! 4 NAP/ 3 ÉJ 2013.AUGUSZTUS 8-11-IG Amennyiben érdekel az út, a programok és az árak írjatok Nekem a mostarviki@gmail.com e-mail címre!! Köszi, Mostar Viki

tovább >>


Medjugorjeban élő a hit

Medjugorjéban, az előző évekhez hasonlóan, február békésebb időszak, ilyenkor kevesebb a zarándok. A Plébánia információs irodájának adatai szerint február elején Csehországból, Ausztriából, Németországból, az Egyesült Államokból, Olaszországból, Koreából és Lengyelországból érkeztek zarándokcsoportok. Találkoztunk Radoslav Daduliakkal, aki szlovák származású, de pillanatnyilag Prágában él. Feleségével, Máriával először látogattak Medjugorjéba. Beszélt életéről és arról, hogy szíve tele van a medjugorjei élményekkel. „Ez az első hely, ahol azt tapasztalom, hogy az emberek Istennel együtt élik mindennapjaikat. Hallatszik az emberek imája, itt élő hit tapasztalható! Számomra Medjugorje a világ legszebb helye” – mondta Radoslav.

Japán zarándokok Medjugorjeban

Maria Fujie Ito és Paulo Masanovi Yamaski most először látogatott el ide. Harminc órát utaztak azért, hogy meglátogathassák az ima és a kiengesztelődés földjét. Mária elmondta, hogy húsz évvel ezelőtt hallott először Medjugorjéról, de munkahelyi kötelezettségei miatt nem tudott hamarabb eljönni. Hálás mindenkinek a vendészeretetért és hozzátette: „Hiszek a Szűzanya üzeneteiben, jelenlétében és abban, amit Ő mond nekünk. Ha majd nyugdíjba megyek, akkor újra eljövök ide. Csodálatos, óriási dolog számomra ez a zarándoklat. A Jelenések hegyén és a Križevacon való rózsafüzér ima az, amire a szívünknek szüksége van, ezért valóban nagyon hálás vagyok azért, hogy itt lehetek. El fogok hozni még embereket Japánból Medjugorjéba.“

tovább >>


Blog

Kedves Mostar kedvelők! Ha még jobban meg szeretnétek ismerni Mostart és környékét csatlakozzatok, az újonnan alakuló blogomhoz, amiben friss információkat írok a mindennapjaimról, illetve Mostar és környékéről. http://mostareskornyeke.network.hu/ Köszönöm:-)

A Herceg Stjepan-erőd restaurálása

A héten megkezdődött a középkori Stjepan városban található Stjepan erőd renoválása. A vár romos állapota miatt, és egyben a hegyre felvezető út sokban megnehezítette a kíváncsi turisták dolgát.De úgy néz ki ez már nem sokáig lesz így, tegnapi Híradóban elmondottak szerint, hamarosan több túrista csodálkozhat és élvezheti a Stjepan erődöt. 2010.08.24.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!